Attēls: Iamcook.ru/Lifehacker.ru

Sastāvdaļas:

  • 150 g sviesta
  • 180 g vārīta iebiezinātā piena
  • 250 g smilšu cepumu
  • ½ tāfelīte šokolādes

Pagatavošana:

1.Ar miksera palīdzību sajauc kopā sviestu un iepiezināto pienu. Salauž cepumus un nedaudz sasmalcina ar gaļas āmura palīdzību. Ir jāpaliek nelieliem gabaliem, lai griezumā torte izskatītos labāk.

2.Sajauc kopā visas sastāvdaļas un liek formā ar izņemamu apakšu.

3.Sarīvē šokolādi, izrotā torti un liek saldētavā uz 1-2 stundām.

Lai labi garšo!

 

Autors: Dieviete.lv

 
Ko Tu par to saki?

Komentē

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2018

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?