Sastāvdaļas:

  • 1 bundža iebiezinātā piena
  • 2 olas
  • 1 gl miltu
  • 1 tējk dzēstas sodas
  • 3 ēdk kakao pulvera

Krēmam:

  • 2 gl piena
  • 1 ola
  • 4 ēdk miltu
  • 1.5 ēdk cukura
  • 4 ēdk kakao pulvera
  • 250 gr sviesta

Pagatavošana: Kārtīgi samaisiet iebiezināto pienu ar olām, pievienojat dzēsto sodu, miltus un kakao pulveri. Visu kārtīgi samaisiet. Sadalāt mīklu divās daļās. Cepat 2 biskvītus ar sviestu ietaukotā formā 180 grādos 20-30 minūtes. (kakao pulveris piedod biskvītiem tumšu krāsu, tāpēc sekojat, lai biskvīts nepiedeg). Kad biskvīti ir atdzisuši sadalāt tos uz pusēm.

Pagatavo krēmu:Miltus samaisiet ar cukuru, 1 ēdk piena un olu. Visu rūpīgi saputojat, tad pievienojat atlikušo glāzi piena un liekat uz uguns. Uz mazas uguns lēnītēm uzvārāt, noņemat no uguns un atdzesējat. Pēc tam pievienojat sviestu un kakao pulveri- visu kārtīgi saputojat. Sviestam ir jābūt mīkstam! Smērējat ar krēmu biskvītus. Tortes virsmu dekorējat ar šokolādes skaidiņām. Lai labi izdodas!

 
0 Komentāru

Komentēt

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?