Nepieciešams:

– 2 mazas brokoļu galviņas

– buljona kubiciņš

– 5 piparu graudiņi

– vismaz sauja sagrieztu burkānu

– mazkaloriju čedera siers 3-4 sķēles

– viena tasīte ūdens

– sāls un ķiploki vai sīpoli pēc garšas

 

Pagatavošana:

– Iztvaicē brokoļus un burkānus

– Kad esi tos iztvaicējusi, tad sablenderē tos kopā ar citām sastāvdaļām

– Ja vēlies, la zupa būtu silta, tad ielej to katlā un uzsildi! 

 

Autors: Dieviete.lv

 

 
0 Komentāru

Komentēt

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?