1 C
Rīga
piektdien, janvāris 22, 2021

Auzu pārslu cepumu recepte

 

Nepieciešams

– 100g sviesta

– 100g auzu pārslu

– 100g brūnā cukura

– 50g žāvētu dzērveņu

– 40g auzu miltu

– 2 karotes ķļavu lapu sīrupa (derēs arī medus)

 

Pagatavošana

– Izkausē katlā sviestu ar cukuru un sīrupu

– Pievieno auzu pārslas, miltus, cepamo pulveri un iemaisa ar žāvētjaām dzērvenēm.

– Mīklu klāj 1cm biezā kārtā uz pannas (kurai uzklāj cepamo papīru)

– Liek krāsnī uz 180 grādiem un cep 20 minūtes

 

Lai labi garšo!

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your name here
Please enter your comment!