Nepieciešams

– 100g sviesta

– 100g auzu pārslu

– 100g brūnā cukura

– 50g žāvētu dzērveņu

– 40g auzu miltu

– 2 karotes ķļavu lapu sīrupa (derēs arī medus)

 

Pagatavošana

– Izkausē katlā sviestu ar cukuru un sīrupu

– Pievieno auzu pārslas, miltus, cepamo pulveri un iemaisa ar žāvētjaām dzērvenēm.

– Mīklu klāj 1cm biezā kārtā uz pannas (kurai uzklāj cepamo papīru)

– Liek krāsnī uz 180 grādiem un cep 20 minūtes

 

Lai labi garšo!

Autors: Dieviete.lv

 
0 Komentāru

Komentēt

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?