Nepieciešams

– 3 ēdamkarotes miltu

– 180 gramu biezpiena paciņa

– 2 olas

– cepamais pulveris

– šķipsniņa sāls

– 2 ēdamkarotes cukura

– pavisam nedaudz piena

 

Pagatavošana

Visu sajauc bļodā. Uz pannas uzkarsē nedaudz sviesta vai arī augu vai vislabāk, kokosriekstu eļļu. Mīklu lej uz pannas. Ieteicams cept vairākas mazas biezpiena pankūkas, jo tad tās ir vieglāk apgriezt. Cep uz lēnas uguns ar vāku uz pannas, jo biezpiena pankūkas ir biezākas par parastajām.

 

Autors: Dieviete.lv

 
0 Komentāru

Komentēt

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?