Nepieciešams:

– Daži āboli

– Cik ābolu, tik tumšās šokolādes (kakao saturam jābūt virs 70%)

 

Pagatavošana:

– Noregulē cepeškrāsni uz 180 grādiem.

– Āboliem izdod vidiņus.

– Ābolus liec uz cepamās plāts un tiem apakšā paklāj cepamo papīru.

– Ābolu viducī (vidiņos) iestutē šokolādes gabaliņus.

– Āboli ātri uzcepjas, tādēļ labāk uzturies virtuvē! Ēd tos siltus kopā ar glāzi piena.

Lai labi garšo! 

 

Autors: Dieviete.lv

 
0 Komentāru

Komentēt

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?