Nepieciešams:

500 g brokoļu

1 saišķis sīpolu

2 ēdamk. eļļas

1 l koncentrēta dārzeņu buljona

100 g skābā krējuma

150 g sarīvēta siera (pēc izvēles)

sāls

malti pipari

cukurus

franču baltmaize

 

Pagatavošana:

1. Notīri brokoļus un nomazgā tos. Plānākos kātus sagriez šķēlēs. Nomazgā sīpolus , nomazgā, notīra un sagriež ripās.

2. Katliņā sakarsē eļļu un apcep dārzeņus, tad pielej buljonu un uz nelielas liesmas vāri 1o minūtes.

3. Katliņu noņem no plīts un tā sastāvu sablendē. Iemaisi sieru un pēc garšas pievieno sāli, piparus un cukuru.

4. Uzkarsē zupu, pievieno sieru un pagaidi, līdz tas izkūst. Zupu salej šķīvjos un pasniedz ar franču baltmaizi.

Autors: Dieviete.lv

 
0 Komentāru

Komentēt

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?