2.3 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Brokoļu siera zupa

 

Nepieciešams:

500 g brokoļu

1 saišķis sīpolu

2 ēdamk. eļļas

1 l koncentrēta dārzeņu buljona

100 g skābā krējuma

150 g sarīvēta siera (pēc izvēles)

sāls

malti pipari

cukurus

franču baltmaize

 

Pagatavošana:

1. Notīri brokoļus un nomazgā tos. Plānākos kātus sagriez šķēlēs. Nomazgā sīpolus , nomazgā, notīra un sagriež ripās.

2. Katliņā sakarsē eļļu un apcep dārzeņus, tad pielej buljonu un uz nelielas liesmas vāri 1o minūtes.

3. Katliņu noņem no plīts un tā sastāvu sablendē. Iemaisi sieru un pēc garšas pievieno sāli, piparus un cukuru.

4. Uzkarsē zupu, pievieno sieru un pagaidi, līdz tas izkūst. Zupu salej šķīvjos un pasniedz ar franču baltmaizi.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.