Nepieciešams (1 pers.)

7,5 g grauzdētu lazdu riekstu

1/2 tējk. medus

75 g zemeņu

150 g vaniļas jogurta saldējuma

 

Pagatavošana

– Noskalo zemenes un 50 gramus sasmalcini putriņā, pārējās sagriez daiviņās.

– Ar mikseri sakul saldējumu, līdz tā konsistence kļuvusi maigāka, uzmanīgi iemaisi tajā sasmalcinātās zemenes tā, ka saldējumā parādās sarkanas svītras. Izrotā ar zemeņu daiviņām, medu un grauzdētajiem riekstiem.

 

Lai labi garšo!

Autors: Dieviete.lv

 
0 Comments

Leave a reply

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, info@dieviete.lv 2020

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?