Nepieciešams

500 g burkānu

1 litrs dārzeņu buljona

2 ēdamkarotes mandeļu skaidiņu

Pētersīļa zariņi

4-5 kūpinātas laša filejas šķēlītes

100 g saldā krējuma

Sāls, pipari

2 kartupeļi

1 sīpols

Pagatavošana

Nomizo burkānus un kartupeļus, tad sagriez tos gabaliņos. Sasmalcini sīpolu un visu apcep sakarsētā sviestā.

Pārlej buljonu, uzvāra un turpina vārīt 20 minūtes. Uz pannas apgrauzdē mandeļu skaidiņas.

Sasmalcini pētersīļus, sarullē laša šķēlītes. 

Viegli saputo krējumu, dārzeņu zupu sablendē un tajā iemaisa pusi krējuma un pētersīļus.

Katrai zupas porcijai pievieno karoti krējuma, laša rullīti, mandeļu skaidiņas (ja vēlas, tad var pievienot pētersīļus).

 

Lai labi garšo!

Autors: Dieviete.lv

 
Nav komentāru

Atstāt komentāru

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, info@dieviete.lv 2020

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?