9 C
Rīga
pirmdien, oktobris 26, 2020

Burkānu zupa ar lasi

 

Nepieciešams

500 g burkānu

1 litrs dārzeņu buljona

2 ēdamkarotes mandeļu skaidiņu

Pētersīļa zariņi

4-5 kūpinātas laša filejas šķēlītes

100 g saldā krējuma

Sāls, pipari

2 kartupeļi

1 sīpols

Pagatavošana

Nomizo burkānus un kartupeļus, tad sagriez tos gabaliņos. Sasmalcini sīpolu un visu apcep sakarsētā sviestā.

Pārlej buljonu, uzvāra un turpina vārīt 20 minūtes. Uz pannas apgrauzdē mandeļu skaidiņas.

Sasmalcini pētersīļus, sarullē laša šķēlītes. 

Viegli saputo krējumu, dārzeņu zupu sablendē un tajā iemaisa pusi krējuma un pētersīļus.

Katrai zupas porcijai pievieno karoti krējuma, laša rullīti, mandeļu skaidiņas (ja vēlas, tad var pievienot pētersīļus).

 

Lai labi garšo!

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your name here
Please enter your comment!