1.4 C
Rīga
otrdien, 19 novembris, 2024

Pankūkas ar gaļas pildījumu

 

Nepieciešams  plānajām pankūkām (10 gab.)

Milti 250 g

Piens 650 g

Olas 1,5 gab.

Sāls un cukurs 15-25 g

Gaļas pildījums

Liesa liellopa gaļa 300 g

Sīpoli 40 g

Olas 1 gab

Garšvielas – sāls, pipari, u.c.

Pagatavošana

Galvenais princips – mīklai jābūt perfekti sakultai, tai jābūt saldā krējuma biezumā. Ja plāno pildīt pankūkas, tad tās apcep no vienas puses. 

Liellopu gaļu novāri, samal gaļas mašīnā, pievieno sakapātus un apceptus sīpolus. Malto gaļu un sīpolus apcep, tad pievieno sasmalcinātas vārītas olas, sāli un piparus.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsDieviete.lv Atziņa 781
Nākamais rakstsDieviete.lv Atziņa 782