Nepieciešams  plānajām pankūkām (10 gab.)

Milti 250 g

Piens 650 g

Olas 1,5 gab.

Sāls un cukurs 15-25 g

Gaļas pildījums

Liesa liellopa gaļa 300 g

Sīpoli 40 g

Olas 1 gab

Garšvielas – sāls, pipari, u.c.

Pagatavošana

Galvenais princips – mīklai jābūt perfekti sakultai, tai jābūt saldā krējuma biezumā. Ja plāno pildīt pankūkas, tad tās apcep no vienas puses. 

Liellopu gaļu novāri, samal gaļas mašīnā, pievieno sakapātus un apceptus sīpolus. Malto gaļu un sīpolus apcep, tad pievieno sasmalcinātas vārītas olas, sāli un piparus.

Autors: Dieviete.lv

 
0 Comments

Leave a reply

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, info@dieviete.lv 2020

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?