Pamatnei (10 kūkas gabaliņiem)

2 olas

50 g miltu

1 tējk. cepamā pulvera, cukura aizvietotājs pēc garšas.

Pildījums

200 ml sulas (bez cukura)

Cukura aizvietotājs (pēc garšas)

10 g želatīna

Želeja

400 ml ogu

250 ml sulas

10 g želatīna

Pamatnes pagatvošana

Sakul olas, pievieno miltus un cepamo pulveri, tad visu samaisa. Ieklāj formiņā (21 cm diametrā) cepamo papīru un ielej mīklu. 

Cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā cep apmēram 15 minūtes. Izņem no krāsns un atdzesē.

Pildījumam

Samaisa saldinātāju ar sulu un uzkarsē, tad pievieno iepriekš uzbriedinātu želatīnu. Samaisa, atdzesē līdz istabas temperatūrai un sakuļ ar mikseri.

Pildījumu uzlej uz pamatnes kārtas un liek ledusskapī atdzesēties.

Želejas pagatavošana

Vienmērīgi izliek ogas un pildījuma kārtas. Uzkarsē sulu un pievieno uzbiedrinātu želatīnu. Kad sula sāk recēt, lēnām pārlej ogām. Ievieto kūku ledusskapī. Viens gabalīņš šīs kūkas ir tikai 50 kaloriju vērts!

Autors: Dieviete.lv

 
Nav komentāru

Atstāt komentāru

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?