Pankūkām nepieciešams
Piens – 0,5 l
Olas 3 gab.
Milti 220 g
Cukurs 10 g
Šķipsna sāls
Pagatavošana
Apmēram pusē piena iemaisi sāli, cukuru, olas un miltus. Kārtīgi izmaisi, lai nebūtu kunkuļu, tad mīklai pievieno atlikušo pienu, samaisa. Gatavu mīklu lej pannā sakarsētos taukos un cep plānās pankūkas!
Zemeņu pildījums
Zemenes 200 g
Cukurs 1,5 ēdamk.
Saldais krējums 150 g
Želatīns 5 g
Pagatavošana
Ogas saspaidi, samaisi ar cukuru, tad pievieno uzbriedinātu želatīnu un lēnām iemaisa saputotu saldo krējumu. Pankūkas satin tūtiņās un piepildi ar sagatavoto zemeņu masu. Rotā ar veselām ogām.
Autors: Dieviete.lv