Pankūkām nepieciešams

Piens – 0,5 l

Olas 3 gab.

Milti 220 g

Cukurs 10 g

Šķipsna sāls

Pagatavošana

Apmēram pusē piena iemaisi sāli, cukuru, olas un miltus. Kārtīgi izmaisi, lai nebūtu kunkuļu, tad mīklai pievieno atlikušo pienu, samaisa. Gatavu mīklu lej pannā sakarsētos taukos un cep plānās pankūkas!

 

Zemeņu pildījums

Zemenes 200 g

Cukurs 1,5 ēdamk.

Saldais krējums 150 g

Želatīns 5 g

Pagatavošana

Ogas saspaidi, samaisi ar cukuru, tad pievieno uzbriedinātu želatīnu un lēnām iemaisa saputotu saldo krējumu. Pankūkas satin tūtiņās un piepildi ar sagatavoto zemeņu masu. Rotā ar veselām ogām.

 

Autors: Dieviete.lv

 
0 Comments

Leave a reply

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, info@dieviete.lv 2020

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?