Nepieciešams
500 g kviešu miltu
1 glāze piena
3 ēdamkarotes skābā krējuma
100 g sviesta
2 ēdamkarotes cukura
1/2 tējkarotes sāls
50 g rauga
Pildījumam
350 g kūpinātas cūkas krūtiņas
1 sīpols
Smalkie pipari
1 ola pārziešanai
Pagatavošana
Gatavo mīklu bez ierauga. Uzrūgušu mīklu saveļ veltnī, sadala porciju gabaliņos (apmēram 40 g), izplacina, ripiņas vidū liek pildījumu, maliņas pārloka vienu pāri otrai, saspiež, saveļ, izveido pusaplīšus, liek uz sagatavotas plāts citu no cita 3 cm attālumā, uzraudzē, pārziež ar sakultu olu un cep karstā cepeškrāsnī gaiši brūnus.
Autors: Dieviete.lv