17 C
Rīga
otrdien, augusts 11, 2020

Latviskie speķa pīrādziņi!

 

Nepieciešams

500 g kviešu miltu

1 glāze piena

3 ēdamkarotes skābā krējuma

100 g sviesta

2 ēdamkarotes cukura 

1/2 tējkarotes sāls

50 g rauga

 

Pildījumam 

350 g kūpinātas cūkas krūtiņas

1 sīpols

Smalkie pipari

1 ola pārziešanai

 

Pagatavošana

Gatavo mīklu bez ierauga. Uzrūgušu mīklu saveļ veltnī, sadala porciju gabaliņos (apmēram 40 g), izplacina, ripiņas vidū liek pildījumu, maliņas pārloka vienu pāri otrai, saspiež, saveļ, izveido pusaplīšus, liek uz sagatavotas plāts citu no cita 3 cm attālumā, uzraudzē, pārziež ar sakultu olu un cep karstā cepeškrāsnī gaiši brūnus.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your name here
Please enter your comment!