Nepieciešams

500 g kviešu miltu

1 glāze piena

3 ēdamkarotes skābā krējuma

100 g sviesta

2 ēdamkarotes cukura 

1/2 tējkarotes sāls

50 g rauga

 

Pildījumam 

350 g kūpinātas cūkas krūtiņas

1 sīpols

Smalkie pipari

1 ola pārziešanai

 

Pagatavošana

Gatavo mīklu bez ierauga. Uzrūgušu mīklu saveļ veltnī, sadala porciju gabaliņos (apmēram 40 g), izplacina, ripiņas vidū liek pildījumu, maliņas pārloka vienu pāri otrai, saspiež, saveļ, izveido pusaplīšus, liek uz sagatavotas plāts citu no cita 3 cm attālumā, uzraudzē, pārziež ar sakultu olu un cep karstā cepeškrāsnī gaiši brūnus.

Autors: Dieviete.lv

 
Nav komentāru

Atstāt komentāru

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, info@dieviete.lv 2020

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?