Ļoti vienkārši un ātri pagatavojama taizemiešu ēdiena recepte gardām vakariņām.
Tev vajadzēs (daudzums pēc izvēles):
- olu nūdeles
- kāpostus
- sīpollokus vai puravus
- papriku
- brokoļus vai puķkāpostus
- citus dārzeņus, kādus vēlies
- vistas fileju
- sojas mērci
Pagatavošana:
- Ar karstu ūdeni aplej olu nūdeles, uzliec traukam vāku un atstāj, kamēr gatavas.
- Smalki sagriez kāpostus, sīpollokus (vai puravus), diezgan rupjos gabaliņos sagriez papriku, sadali puķkāpostus pa nelielām rozetēm. Sagriez vistas fileju palielos gabalos.
- Pirmo uzkarsētā eļļā apcep vistas fileju, pēc 3 min. cepšanas pievieno dārzeņus, visu kopā cep 15 minūtes.
- Kad apcepti dārzeņi, pievieno nolietas olu nūdeles un sojas mērci, rūpīgi samaisi un uz lielas uguns apcep, līdz patīk kā izskatās.
Labu apetīti vēl Dieviete.lv redaktore Lapsa
Kolosāla recepte! Tagad tikai vajag atrast
olu nūdeles
kāpostus
sīpollokus vai puravus
papriku
brokoļus vai puķkāpostus
citus dārzeņus, kādus vēlies
vistas fileju
sojas mērci
Vēl naudu un veikalu, kurš pēc astoņiem vakarā atvērts – liekas, kādus 20km no manis viens tāds bija 😀