Sastāvdaļas:
• 12 lielu kartupeļu
• 400 ml grieķu jogurta
• 100 g Holandes siera
• 100 g žāvētas gaļas
• 2 ēdamkarotes augu eļļas
• 2 ēdamkarotes citrona sulas
• tējkarote sāls
• ½ tējkarotes maltu melno piparu
• 2–3 ēdamkarotes zaļumu
Pagatavošana:
Kartupeļus rūpīgi nomazgā, apslaka ar eļļu, ietin folijā un ierušina ugunskurā cepties uz 1,5–2 stundām. Tikmēr pagatavo mērci. Uz smalkas rīves sarīvē sieru, gaļu sagriež kubiciņos. Jogurtu sajauc ar sāli, pipariem un citrona sulu, pievieno zaļumus, gaļu un sieru, samaisa. Kad kartupeļi gatavi, atver foliju, dārzeņiem izdara dziļu krustenisku iegriezumu un vēl karstus pārlej ar mērci (lai siers izkūst).