Sastāvdaļas:
- 500 g biezpiens
- 3 ēdamkarotes cukura
- 100 g kokosriekstu skaidiņu
- 3 olas
- 3-4 ēdamkarotes miltu
- Eļļa cepšanai
Pagatavošana:
1.Biezpienu saspaida, pievieno cukuru un olas. Kārtīgi samaisa.
2.Masai pievieno miltus un kokosriekstu skaidiņas. Vēlreiz kārtīgi samaisa un atstāj uz 10 minūtēm.
3.Pirms likt plācenīšus uz pannas, nedaudz apviļā tos miltos. Tad cep uz vidējas uguns, bez vāka. Tad griez riņķī, uzliec vāku un cep, līdz gatavs.
4.Pasniegt var ar krējumu, ievārījumu vai iebiezināto pienu.
Lai labi garšo!
Autors: Dieviete.lv