Kūkai nepieciešams
- Sviestu sakul kopā ar cukuru un vaniļas cukuru, tad pievieno abas olas un masu sakul!
- Izkausē šokolādi (sadrupini gabaliņos, ieliec bļodiņā un ievieto mikroviņu krāsnī) Uzmanies, lai šokolāde nepiedeg.
- Kad šokolāde izkususi, tad to pievieno sakultajam sviestam un olām.
- Miltus samaisa ar cepampulveri, izsijā un pārmaiņus ar pienu iejauc mīklā.
- Salej visu kūkas formā un liec cepeškrāsnī uz 180 grādiem.
Glazūras pagatavošana
- Paņem mazo katliņu un tajā izkausē sviestu, šokolādi.
- Kad šokolāde izkususi, tad katliņu noņem no plīts un pievieno divas karotes vaniļas cukura.
- Kad masa ir kārtīgi samaisīta, tad lejam to pa virsu kūkas virsmai!
Lai labi garšo!
Autors: Dieviete.lv