Nepieciešams:

4 olas (ja mazāka izmēra, tad 5)

140g sviesta

200g cukura 

230g miltu

1 tējk. vaniļas cukura

1 tējk. cepamā pulvera

kokosriestu skaidiņas (daudzums pēc izvēles)

kakao bez saldinātājiem (daudzums pēc izvēles)

 

Pagatavošana:

  1. Sakuļ olas.
  2. Pievieno izkausētu sviestu, abus cukurus, kakao un kokosriekstu skaidiņas.
  3. Kad viss ir samaisīts vienā masā, tad pieber miltus un cepamo pulveri, visu atkal samaisa.
  4. Uzkarsē cepeškrāsni uz 180 grādiem.
  5. Masu liek speciālās papīra formiņās, bet tikai līdz pusei!
  6. Cep apmēram 20 minūtes.

Lai labi garšo!

Autors: Dieviete.lv

 
Ko Tu par to saki?

Komentē

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2018

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?