8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Brīnumdzēriens no Ķīnas! Tas noteikti izmainīs jūsu dzīvi

 

R_IE3sjCSEs

Šis dzēriens novērš slikto šūnu veidošanos organismā vai aptur to augšanu. Ja to lietosi 3 mēnešu garumā, veselība momentāli atjaunosies un tas tik tiešām ir kā brīnums!

Būs nepieciešama viena biete, divi burkānu un viens ābols. Visus produktus nomazgā un nomizo. Tad sagriez tos gabalos un liec sulu spiedē. Un viss – pēc tam uzreiz gatavo sulu arī izdzer. Garšai vari pievienot arī citronu vai laimu.

Šis brīnumdzēriens noder pie šādām saslimšanām:

1. Lai novērstu vēža šūnu attīstību

2. Novērstu aknu, nieru, aizkuņģa dziedzera traucējumus, kā arī palīdzētu dziedēt čūlas.

3. Novērš plaušu un sirds slimības, un palīdz augsta asinsspiediena ārstēšanai. 4. Stiprina imūnsistēmu. 5. Palīdz pret nogurumu un sausām acīm.

6. Novērš muskuļu sāpes pēc smaga treniņa un vingrojumiem.

7. Uzlabo zarnu darbību, izvada toksīnus. Rada veselīgāku un starojošāku ādu.

8. Novērš nepatīkamu aromātu no mutes.

9. Samazina menstruāciju sāpes.

10. Mazina alerģijas. Tāpat šis dzēriens palīdz cilvēkiem ar liekā svara problēmām!

Un, lūdzu, atceries, ka dzēriens jādzer uzreiz, svaigs, lai būtu labāks efekts!

 

9 KOMENTĀRI

  1. Ļoti labs dzēriens, labs apraksts. un bieti dzerot ar citiem augļiem un dārzeņiem, nevajag turēt 4 stundas un tiešām jādzer uzreiz.

  2. latvieši dara šitā, biešu sulu notur 2vas stundas ,lieto pus glāzi biešu + otru pusi ābolu=super dzēriens ,pietiek 2x dienā .pirms ēšanas ,ticiet man jūsu organisms nespēs sagaidīt nākamo reizi,lieto kāas 10mit dienas tad pauze.otrs labs variants ķirbju sula + blenderēti smiltsērķšķi vai to sula ,pievieno pēc garšas ,garšo kā ananāss.nu tad lai labi garšo,sveicieni no laukiem….

  3. Nav nekāds jaunais atklājums.Pirmoreiz dzirdu tikai to,ka biešu sulu var dzert uzreiz.Tagad netā tik daudz informācijas un visas pretrunīgas.Nav nekādas cenzūras,katrs raksta ko grib.Ir gadījies iedzert biešu sulu un tūlīt izvemt.No tā laika nedzeru biešu sulu.

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.