Ingvera uzlējums laima sulā ar citronu

3–4 laimus (200 g )

250 g svaigu ingveru

1, 5 l degvīna

120 g citronu

Pagatavošana

  1. Ingveru nomazgā un sagriež plānās šķēlēs, pēc tam aplej ar degvīnu. Laimus un citronus sagriež uz pusēm, izspiež degvīnā un palikušās pusītes iemērcē uzlējumā.
  2. Pēc aizvēršanas, uzglabā 2-3 nedēļas. Uzlējumu pasniedz vēsu.

 

Augļu smūtijs imunitātes stiprināšanai

dzērvenes

avenes

konservētas persiku pusītes

pāris svaigas piparmētras lapiņas

 

Pagatavošana

Visas sastāvdaļas liec blenderī un mal līdz viendabīgai konsistencei.

 

Uz veselību!

 
Ko Tu par to saki?

Komentē

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2018

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?