Augļu un saldā krējuma kokteilis (1 porcijai)

Nepieciešams 

– 50g konservētu augļu

– 20g krējuma saldējuma

– 1/4 glāzes auksta ūdens

– 1 ēdamkarote aveņu sīrupa

Pagatavošana

– Glāzē liek konservētos augļus.

– Mikserī liek krējuma saldējumu, ielej aveņu sīrupu un aukstu pienu. 

– Visu labi sakuļ un gatavo maisījumu lej glāzē.

 

Zemeņu fizs (1 porcijai)

Nepieciešams

– 2 ēdamkarotes zemeņu sulas

– 1 olas baltums

– 1 citrons

– 1/2 glāzes gāzēta ūdnes

– 3 kubiņi pārtikas ledus

Pagatavošana

– Šeikerī iesit olas baltumu un ielej citrona, zemeņu sulu, tad pieliec klāt ledus kubiņus un maisa (2 minūtes)

– Pēc tam iekāš glāzē un pielej gāzētu ūdeni.

 

Cidoniju deserta dzēriens (5 porcijām)

Nepieciešams

– 1 litrs ūdens

– mazliet kanēļa

– 3/4 glāze cukura

– 1/2 kg cidoniju

Pagatavošana

– Nomazgā cidonijas, nomizo un izgriež serdi, tad sagriež plānās šķēlītēs, liek katlā, pārlej ar aukstu ūdeni.

– Pieber klāt cukuru un kanēli, liek uz lēnas liesmas un vāra, līdz cidonijas kļūst mīkstas.

– Dzērienus pasniedz aukstus!

 

Autors: Dieviete.lv

 
0 Komentāru

Komentēt

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?