2.9 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

5 iemesli, kāpēc katru rītu vajadzētu dzert ūdeni ar citronu

 

72  Imunitāte Dzerot ūdeni ar citronu jūs stipriniet savu imunitāti. Citronā ir daudz vitamīna C un kālija.Tas stimulē smadzeņu un nervu sistēmas darbību un kontrolē asinsspiedienu.

PH līdzsvars Citrons regulē PH līmeni ķermenī un notur to līdzsvarā.

Figūra Tu vari ātrāk novājēt. Citrona sula satur pektīnus,kas palīdz organismam cīnīties ar bada sajūtu,to mazinot. Turklāt ir pierādīts,cilvēki,kas lieto savās diētās sārmus saturošus produktus vājē divas reizes ātrāk par tiem, kas tādus produktus nelieto.

Āda Lietojot citronūdeni tu pamanīsi kā attīrās Tava āda. Vēl jo vairāk- vitamīns C veicina grumbu samazināšanos un tumšo ādas plankumu pazušanu, jo tas iznīcina toksīnus asinīs.

PRET kofeīnu Ja jums ir ieradums dzert daudz kafijas,tad ūdens ar citronu ir tieši tas ko jums vajag, jo tas lieliski absorbē kofeīnu. Starp citu- citronūdens ir ne mazāk uzmundrinošs kā kafija.

Bonusa iemesls Glāze ūdens tā ir cīņa ar ķermeņa atūdeņošanās . No paša rīta izdzerta glāze ūdens pamodinās jūsu ķermeni un liks visiem orgāniem sākt darboties. Organisms būs sagatavojies dienas stresiem un visu dienu funkcionēs pareizi.  

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.