3.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Šis dzēriens jums palīdzēs samazināt vidukļa apkārtmēru pat par 8 cm

 

1612

Šoreiz mēs jums gribam pastāstīt par kārtējo veidu notievēt, kurš ir sacēlis neticamu ažiotāžu visā internetā. Mums liekas, ka tas ir saistīts ar to, ka šī metode patiešām darbojas!

Viss, kas jums būs nepieciešams – tēja, kanēlis un lauru lapas. Visas šī dzēriena sastāvdaļas lieliski dedzina taukus un uzlabo vielmaiņu.

Kā pagatavot dzērienu? 

Nemiet 1 l ūdens, kanēļa standziņu un 5 lauru lapas. No sākuma uzvāriet ūdeni, tad pievienojiet tam kanēli un lauru lapas. Ļaujiet ūdenim 5 minūtes atdzist, bet pēc tam ar to aplejiet tēju.

Kā lietot? 

Kad runa iet par vielmaiņu, tad vienmēr ir svarīgi atcerēties, ka pats labākais laiks, kad to paātrināt ir – agrs rīts, uzreiz pēc pamošanās. Izdzeriet pirmo, šī dzēriena glāzi no paša rīta, tukšā dūšā.

Otru glāzi – 15 minūtes pēc brokastīm, bet trešo – neilgi pirms iešanas gulēt. Vairāk gan nevajadzētu.

Tikai trīs glāzes šī dzēriena un jūs noteikti paliksiet slaidāki, bez tam, tauki pametīs pašas ”svarīgākās” vietas.

Protams, jebkādai ietekmei uz vielmaiņu, to paātrinot, ir jābūt apvienojumā ar sabalansētu uzturu un mērenu fizisko aktivitāti.

avots: ifter.com.ua
 

20 KOMENTĀRI

  1. Tā ir absolūtas muļķības! Ja viss būtu tik vienkārši, pasaulē resnu cilvēku nebūtu!:DDDD Bet ir dumiķes, , kas šim murgam tic!:DDD

  2. Vecmamiņu metodēs jeb senajā fitoterapijā lauru lapu novarījumu izmantoja spontāna aborta un menstru izraisīšanai! Nav joka lieta šādas publikācijas.

  3. Iedarbojas jebkura sistēma, diēta utt., JA to ievēro un praktizē vairāk par 21 dienu (3nedēļas).
    Un par “rīšanu”…der iemācīties sajust/sadzirdēt savu ķermeni – ja tam vajag pieēsties kaut ko konkrētu – ļaujieties un baudiet līdz sāta sajūta apmierināta (žāvētu vistu kaut 5kg vai konkrētu saldumu), pēc tam, der pasekot gavēņa laikiem un praktizēt tos….tad ķermenis sabalansēsies.
    Ķermenis audzē taukus kā protestu PRET kaut ko…

  4. Tapatas jasporto pašai,jo kanēlis tikai nedaudz samazina apetīti tas arī viss…liekais nekur nepazudīs neko nedarot,maby nedaudz svars..

  5. Šās lapas ieteikumi mani līdz šim nav pievīluši. Taču es vēlētos, lai jūsu metodēm būtu arī ārsta viedoklis, lai mums nebūtu jāuztraucas par komentāriem kā no Baibas vai Zančika. Un cik ilgi jālieto, lai sāktu redzēt kaut kādu rezultātu arī vispār nav minēts.

  6. Manu prāt muļķībaas. Kā ar tējas palīdzību tu vari sadedzināt taukus nesportojot ? Ja vēlties kādu rezūltātu tad vienīgi ar sporta aktivitāmē jānodarbojas. Pašam sevi jāuztur formā, izsvīst, smagi kardio treniņi utt.

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.