Foto - Aija Geida

Foto – Aija Geida

Sastāvdaļas – sauja aroniju, 200 g aveņu, 250 ml jogurta vai kefīra, 400 ml kokosriekstu piena, 2 banāni, 2–3 ēdam­karotes cukura sīrupa.

Pagatavošana.

Banānus sagriež gabaliņos. Aronijām noņem kātiņus. Visu liek blenderī un kuļ, līdz iegūta viendabīga masa. Pasniedz uzreiz, karstajās dienās – ar ledus gabaliņiem.

PADOMI

• Aronijas var izkaltēt un kopā ar mežrozīšu augļiem, kaltētiem āboliem, vilkābeļu augļiem un citām žāvētām ogām ziemā pievienot vitamīnu tējai.

• No kaltētām un saldētām aronijām ziemā var pagatavot gardus kokteiļus, sablendējot tās kopā ar citām ogām un augļiem, kefīru vai jogurtu un pievienojot nedaudz saldvielu.

• Aronijas kopā ar āboliem un bumbieriem var pildīt pīrāgos.

Tumšās, sulīgās ogas labi sader arī ar avenēm.

 

praktiski

 
Nav komentāru

Atstāt komentāru

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, info@dieviete.lv 2020

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?