-0.7 C
Rīga
sestdien, 23 novembris, 2024

Bumbieru liķieris

 

vino-is-grysh

Sastāvdaļas:

3 nogatavojušies bumbieri
2 pākstis malta kardamona
citrona mizas strēmelīte
degvīns
Pagatavošana:

Bumbierus attīriet un sagrieziet daiviņās. Sakārtojiet burkā. Ielieciet kardamonu un citrona miziņu. Uzlejiet degvīnu. Cieši aiztaisiet vāku. Dažas reizes sakratiet. Uz nedēļu nolieciet tumšā, vēsā vietā.
Pēc nedēļas visu izlejiet bļodā un saspaidiet ar dakšu. Vairākas reizes izkāsiet līdz tīras konsistences iegūšanai. Uzglabājiet izkarsētā pudelē.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.