Sastāvdaļas:
- 300 g vistas filejas
- 4 paprikas
- 3 tomāti
- 2 ēdamkarotes grieķu jogurta
- 150 g siera
- Zaļumi – pēc gaumes
- Sāls un pipari – pēc gaumes
Pagatavošana:
1.Papriku sagriež uz pusēm un iztīra sēklas.
2.Pildījumam sagriež vistas fileju nelielos gabaliņos. Tomātiem noņem mizu (iemērcot tomātu verdošā ūdenī), pēc tam sagriež gabaliņos. Sagriež arī zaļumus.
3.Vistu, tomātus un zaļumus sajauc kopā, pievieno sāli un piparus. Tad pievieno jogurtu un atkal samaisa.
4.Uz pannas kārto papriku un liek iekšā pildījumu.
5.Cep 30 minūtes 180-200 grādos. Tad izņem no krāsns, uzber virsū rīvētu sieru un liek atpakaļ krāsnī uz vēl 10 minūtēm.
Autors: Dieviete.lv