Nepieciešams
- Viens iepakojums lazanjas plāksnīšu (kuras nevāram)
- 800g maltā gaļa (pēc izvēles)
- Divas paprikas
- Viena burciņa tomātu mērces
- 400 līdz 500g siera (pēc izvēles)
- Divi sarkanie sīpoli
- Garšvielas (pēc izvēles)
- Saldais krējums (lielais iepakojums)
- Sviests pannas iesmērēšanai
Pagatavošana
- Nomazgā un sagriez dārzeņus.
- Apcep gaļu, pievieno dārzeņus (kad tā ir gatava, tad samaisi ar tomātu mērci)
- Pirmajā kārtā jāliek lazanjas plāksnes, tad gaļu, un tā atkārto vairākas reizes.
- Lazanjas virskārtu apber bagātīgi ar rīvētu sieru un pārlej ar saldo krējumu. Tad liec 180 grādos sakarsētā cepeškrāsnī.
- Jācep 30-40 minūtes (svarīgākais, lai plāksnītes kļūtu mīkstas)
Lai labi garšo!