6.8 C
Rīga
otrdien, 5 novembris, 2024

Ātrās lazanjas recepte

 

Nepieciešams

  1. Viens iepakojums lazanjas plāksnīšu (kuras nevāram)
  2. 800g maltā gaļa (pēc izvēles)
  3. Divas paprikas
  4. Viena burciņa tomātu mērces
  5. 400 līdz 500g siera (pēc izvēles)
  6. Divi sarkanie sīpoli
  7. Garšvielas (pēc izvēles)
  8. Saldais krējums (lielais iepakojums)
  9. Sviests pannas iesmērēšanai

Pagatavošana

  1. Nomazgā un sagriez dārzeņus.
  2. Apcep gaļu, pievieno dārzeņus (kad tā ir gatava, tad samaisi ar tomātu mērci)
  3. Pirmajā kārtā jāliek lazanjas plāksnes, tad gaļu, un tā atkārto vairākas reizes.
  4. Lazanjas virskārtu apber bagātīgi ar rīvētu sieru un pārlej ar saldo krējumu. Tad liec 180 grādos sakarsētā cepeškrāsnī.
  5. Jācep 30-40 minūtes (svarīgākais, lai plāksnītes kļūtu mīkstas)

Lai labi garšo!

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.