Nepieciešams

  1. Viens iepakojums lazanjas plāksnīšu (kuras nevāram)
  2. 800g maltā gaļa (pēc izvēles)
  3. Divas paprikas
  4. Viena burciņa tomātu mērces
  5. 400 līdz 500g siera (pēc izvēles)
  6. Divi sarkanie sīpoli
  7. Garšvielas (pēc izvēles)
  8. Saldais krējums (lielais iepakojums)
  9. Sviests pannas iesmērēšanai

Pagatavošana

  1. Nomazgā un sagriez dārzeņus.
  2. Apcep gaļu, pievieno dārzeņus (kad tā ir gatava, tad samaisi ar tomātu mērci)
  3. Pirmajā kārtā jāliek lazanjas plāksnes, tad gaļu, un tā atkārto vairākas reizes.
  4. Lazanjas virskārtu apber bagātīgi ar rīvētu sieru un pārlej ar saldo krējumu. Tad liec 180 grādos sakarsētā cepeškrāsnī.
  5. Jācep 30-40 minūtes (svarīgākais, lai plāksnītes kļūtu mīkstas)

Lai labi garšo!

 

 
Ko Tu par to saki?

Komentē

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2018

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?