Pareizi pagatavotai Kijevas kotletei, to pārgriežot, ārā iztek silts sviests. Gardi!
Nepieciešams:
Vistas fileja – 2 gab.
Ola – 1
Milti – 3 ēdamakarotes
Sviests (mīksts) – 30g
Dilles
Loki
Rīvmaize
Sāls
Pipari
Eļļa cepšanai
Pagatavošana:
1. Vistas fileju sagriez mazos gabaliņos, un sablenderē blenderī.
2. Pievieno klāt olu, miltus un garšvielas un sablenderē vēlreiz.
3. Sviestu sajauc ar sakapātām dillēm un lokiem.
4. Ņem kotlešu masu, saplacini to un pa viedu ieliec sviesta pikucīti, tad aizloki visas malas ciet un izveido kotleti (visvieglāk to būsi izdarīt ar slapjām rokām, tad gaļa nelips klāt pie plaukstām), tad apviļā rīvmaizē. To atkārto ar visu gaļu.
5. Cep uz pannas, uz nelielas uguns, sakarsētā eļļā no visām pusēm līdz kotletes gatavas.
Labu apetīti!
Autors: Dieviete.lv