9 C
Rīga
svētdien, oktobris 25, 2020

Kā pagatavot kijevas kotleti?

 

Pareizi pagatavotai Kijevas kotletei, to pārgriežot, ārā iztek silts sviests. Gardi!

Nepieciešams:

Vistas fileja – 2 gab.

Ola – 1

Milti – 3 ēdamakarotes

Sviests (mīksts) – 30g

Dilles

Loki

Rīvmaize

Sāls

Pipari

Eļļa cepšanai

 

Pagatavošana:

1. Vistas fileju sagriez mazos gabaliņos, un sablenderē blenderī.

2. Pievieno klāt olu, miltus un garšvielas un sablenderē vēlreiz.

3. Sviestu sajauc ar sakapātām dillēm un lokiem.

4. Ņem kotlešu masu, saplacini to un pa viedu ieliec sviesta pikucīti, tad aizloki visas malas ciet un izveido kotleti (visvieglāk to būsi izdarīt ar slapjām rokām, tad gaļa nelips klāt pie plaukstām), tad apviļā rīvmaizē. To atkārto ar visu gaļu.

5. Cep uz pannas, uz nelielas uguns, sakarsētā eļļā no visām pusēm līdz kotletes gatavas.

 

Labu apetīti!

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your name here
Please enter your comment!

Iepriekšējais rakstsDieviete.lv Atziņa 642
Nākamais rakstsDieviete.lv Atziņa 643