Ļoti līdzīga gaļai franču gaumē, bet es receptē izdarīju dažas izmaiņas! Gaļa sanāk ļoti sulīga un neprātīgi garšīga!
Sastāvdaļas:
4 gab gaļas (Es gaļu marinēju iepriekš un pa nakti to atstāju ledusskapī. Man garšo tāda marināde: sāls, garšvielas, 1 ēdamkarote majonēzes, 1 ēdamkarote sinepju, 1 ēdamkarote kečupa.)
1 liels sīpols
2 vidēji tomāti
daži šampinjoni
200 gr siera
folija
Pagatavošana:
Sīpolu un tomātus sagriežam ripiņās, sēnes šķēlītes, sieru sarīvējam uz rupjās rīves.
Noplēšam gabalu folija un virsū liekam gaļu.
Gaļai virsū liekam sīpolu ripiņas.
Tomātu ripiņas.
Sēnes.
Ietinam folijā un liekam cepties uz grila vai 200 grādu temperatūrā cepeškrāsnī uz 50 min.
Tad atveram foliju.
Katru gabaliņu apberam ar sarīvētu sieru un liekam cepeškrāsnī vēl uz 20 min.
Labu apetīti!