Sastāvdaļas:
150 kalorijas 100 g
– garneles 800 g
– sviests 50 g
– ķiploks 2 daiviņas
– saldais krējums 250 ml
– pētersīļi
– sāls
Lasi vēl: |
Garneles Āzijas gaumē ar dārzeņiem |
Garneles un jūras ķemmītes ar ķiplokiem |
Garneles, puravi un spinātveidīgie makaroni |
Pagatavošana:
Notīriet ķiplokus un saspiediet ar spiedi. Sakarsētā pannā karsējam sviestu un pieliekam ķiplokus. Tad pievienojiet saldo krējumu un uzvāriet. Iztīriet garneles un lieciet pannā, visu samaisiet un sautējiet 10 minūtes.
Tālāk nomazgājiet un sagrieziet zaļumus, apkaisiet ar tiem pannas saturu. Kārtīgi samaisiet un sautējiet vēl 2 – 3 minūtes.
Salieciet garneles uz šķīvja un mērci turpiniet sautēt, kamēr tas sabiezē. Tad ielieciet garneles atpakaļ mērcē un sautējiet vēl 3 minūtes