15.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Garneles lieliskā mērcē

 

4

Sastāvdaļas: 

150 kalorijas 100 g
– garneles 800 g
– sviests 50 g
– ķiploks 2 daiviņas
– saldais krējums 250 ml
– pētersīļi
– sāls

Lasi vēl:
Garneles Āzijas gaumē ar dārzeņiem
Garneles un jūras ķemmītes ar ķiplokiem
Garneles, puravi un spinātveidīgie makaroni

Pagatavošana:

Notīriet ķiplokus un saspiediet ar spiedi. Sakarsētā pannā karsējam sviestu un pieliekam ķiplokus. Tad pievienojiet saldo krējumu un uzvāriet. Iztīriet garneles un lieciet pannā, visu samaisiet un sautējiet 10 minūtes.
Tālāk nomazgājiet un sagrieziet zaļumus, apkaisiet ar tiem pannas saturu. Kārtīgi samaisiet un sautējiet vēl 2 – 3 minūtes.
Salieciet garneles uz šķīvja un mērci turpiniet sautēt, kamēr tas sabiezē. Tad ielieciet garneles atpakaļ mērcē un sautējiet vēl 3 minūtes

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.