3.4 C
Rīga
svētdien, 22 decembris, 2024

Kartupeļu sacepums ar cīsiņiem

 

sacepums-664x371

Sastāvdaļas – 5 kartupeļi, 4 cīsiņi, 2 olas, 100 g cieta siera, sviests, lociņi, malti pipari, sāls.

Pagatavošana.

Kartupeļus nomizo un novāra. Atdzesē, sarīvē uz rupjas rīves un pievieno sakultas olas.

Pievieno sāli, piparus, visu rūpīgi samaisa. Kartupeļu masu liek uz ietaukotas veidnes.

Virsū liek sagrieztas cīsiņu ripiņas. Pārkaisa ar sarīvētu sieru.

Cep 180 grādus karstā cepeškrāsnī apmēram 15 minūtes.

Pirms pasniegšanas galdā sacepumu pārkaisa ar sasmalcinātiem lociņiem vai citiem zaļumiem.

Labu apetīti!

untitled

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.