-2 C
Rīga
svētdien, novembris 28, 2021

Recepte: cepti banāni uz pannas

Dieviete.lv
 

Cepti banāni ir ļoti vienkārši un ātri pagatavojami. Saldumu vietā pie tējas – ideāli!

Ceptus banānus arī var pievienot dažiem ēdieniem: brokastu pārslās, saldējumā, jogurtos utt. Jau zināmiem ēdieniem tiks pievienota pilnīgi jauna garša.

Tev vajadzēs:

banāni – 1 gab.
sviests – 1 ēd.k.
ūdens (karsts) – 1 ēd.k.
cukurs – 1 ēd.k.

Pagatavošana:

Nomizo banānu un pārgriež uz pusēm. Tad šīs banānu pusītes sagriež vēl gareniski. Pannu uzkarsē un liek iekšā mazu gabaliņu sviesta. Gaidām līdz sviests pilnībā izkusīs, tad pievienojam cukuru un visu samaisa. Tad ielej nedaudz karsta ūdens un vēlreiz samaisa. Nepieciešams, lai cukurs pilnībā izšķīst. Pievieno banānus. Cep banānus no abām pusēm. Pasniedzam kamēr vēl karsti. Lai labi garšo!

 

1 KOMENTĀRS

  1. Johaidi ,kapec jamaita ediens -cepot bananu uz pannas un vel pievienot sim “cepienam”cukuru?

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your name here
Please enter your comment!