22 C
Rīga
trešdien, jūnijs 23, 2021

Recepte: viegli pagatavojama cepumu torte

 

Bieži tiek uzdots jautājums – kā pagatavot kaut ko ātri un garšīgi? Galvenais ir ātri. Mēs pastāstīsim par kādu ļoti garšīgu cepumu tortes recepti.

Jums būs nepieciešamas šīs sastāvdaļas:

2 olas;

250g. cukura;

190-230g. sviesta;

500g. miltu;

pus tējkarotes cepamā pulvera.

Pagatavošana:

Sakuliet olas, pievienojiet cukuru un visu kārtīgi samaisiet. Miltiem pievienojiet cepamo pulveri un visu samaisiet, tad pievienojiet sakultās olas. Mīciet mīklu un izrullējiet to uz galda, līdz tā kļūst gluda. Ielieciet ledusskapī uz 25-40 minūtēm. Izņemiet un sadaliet daļās, apmēram 3-4 cm. Cepiet cepeškrāsnī apmēram 16-25 minūtes 170 grādu temperatūrā. Rezultātā jums vajadzētu iegūt apmēram 450-500 gramus cepumu.

Tortes gatavošana:

Mūsu kūka sastāvēs no cepumiem un krējuma. Tāpēc nākamais solis ir krēma sagatavošana. Krējumam jābūt biezam.

350g. krējuma;

140g. cukura;

20g. vanilīns.

Tagad pats svarīgākais. Pati kūka. Izklājam cepumus un apsmērējam ar krējumu. Droši varat kārtās likt, kā vien sirds vēlas. Varat pievieno riekstus, marmelādi vai augļus. Labu apetīti!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your name here
Please enter your comment!