Attēls: Bbcgoodfood.com

Sastāvdaļas:

  • 1 ola
  • 1 gurķis
  • 1 burkāns
  • Pāris salātlapu
  • 150 g konservētas kukurūzas
  • 100 g gatavu garneļu
  • 2 ēdamkarotes majonēzes
  • 1 ēdamkarote kečupa

Pagatavošana:

1.Izvāra olu, atdzesē un nomizo. Sagriež gan olu, gan gurķi gabaliņos. Sarīvē burkānu uz rīves. Sagriež salātlapas.

2.Visas sastāvdaļas liek caurspīdīgā traukā kārtās: salātlapas, kukurūza, burkāns, gurķis, ola, garneles. Pa virsu tam liek majonēzi, kas sajaukta ar kečupu.

Lai labi garšo!

 

Autors: Dieviete.lv

 
Ko Tu par to saki?

Komentē

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2018

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?