Sastāvdaļas:
- 2 baklažāni
- 2 ēdamkarotes olīveļļas
- 3 tomāti
- ½ sarkanā sīpola
- 1 citrons
- Nedaudz pētersīļu
- Sāls – pēc garšas
- 2 daiviņas ķiploka
Pagatavošana:
1.Sagriež baklažānu uz pusēm, liek uz cepampannas, apsmērē ar nelielu daudzumu olīveļļas un liek cepties uz 20 minūtēm 190 °C. Tad atdzesē un notīra.
2.Baklažānus sagriež gabaliņos, to pašu izdara ar tomātiem. Pievieno tiem smalki sagrieztu sīpolu, vesela citrona sulu, sasmalcinātus pētersīļus un ķiploku, sāli, atlikušo olīveļļu un kārtīgi samaisa.
Lai labi garšo!
Autors: Dieviete.lv