Attēls: Everylastbite.com

Sastāvdaļas:

  • 2 baklažāni
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • 3 tomāti
  • ½ sarkanā sīpola
  • 1 citrons
  • Nedaudz pētersīļu
  • Sāls – pēc garšas
  • 2 daiviņas ķiploka

Pagatavošana:

1.Sagriež baklažānu uz pusēm, liek uz cepampannas, apsmērē ar nelielu daudzumu olīveļļas un liek cepties uz 20 minūtēm 190 °C. Tad atdzesē un notīra.

2.Baklažānus sagriež gabaliņos, to pašu izdara ar tomātiem. Pievieno tiem smalki sagrieztu sīpolu, vesela citrona sulu, sasmalcinātus pētersīļus un ķiploku, sāli, atlikušo olīveļļu un kārtīgi samaisa.

Lai labi garšo!

 

Autors: Dieviete.lv

 
Ko Tu par to saki?

Komentē

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2018

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?