Nepieciešams:

50 g rīvēts Parmas siers

6 grauzdiņu maizes sķēles

2 ēdamkarotes eļļas

2 ķiploku daiviņas

2 galviņsalāti

Mērcei:

8 ēdamkarotes eļļas

3 ēdamkarotes svaigas citrona sulas

Vārīts olas dzeltenums

Sāls, malti melnie pipari

 

Pagatavošana:

– Maizes šķēlēm nogriez garoziņu un maizi sagriez kubiņos.

– Uz pannas karsē eļļu. Ķiplokiem izspied sulu, pievieno eļļai, apmaisi un liec maizes kubiņus.

– Kad maize ir apcepusies, tos izņem no pannas. Salātus noskalo, sagriez un liec salātu traukā un pāri pārkaisi sarīvēto sieru un maizes kubiņus.

– Atceries, ka mērce jāgatavo pirms salātu pasniegšanas. Sarīvē olas dzeltenumu, pievieno sāli, eļļu, piparus, citronu sulu un visu sajauc. Mērci pārlej pāri salātiem, ja vēlies, tad salātiem vari pievienot ceptu vistas fileju vai vistas girosu.

 

Labu apetīti! 

Autors: Dieviete.lv

 
Nav komentāru

Atstāt komentāru

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?