Attēls: Youtube.com ekrānšāviņš

Viegla, saldi-asa uzkoda. Ilgi var glabāties ledusskapī un lieliski “apēdas” piknikos.

Sastāvdaļas:

  • 2 vidēja izmēra kabači
  • 1 tējkarote sāls
  • 2 daiviņas ķiploka
  • Nedaudz diļļu
  • ½ tējkarote melnu malto piparu
  • ½ tējkarote sarkano piparu pārslu
  • 2 ēdamkarotes 9% etiķa
  • 6 ēdamkarotes olīveļļas
  • 2 ēdamkarotes medus

Pagatavošana:

1.Jaunos kabačus nomazgā un sagriež plānās plāksnēs. Ērti to var izdarīt ar dārzeņu mizotāju. Uzber sāli un atstāj uz 20-30 minūtēm.

2.Pagatavo marinādi: sajauc kopā sasmalcinātu ķiploku, dilles, piparus, etiķi, olīveļļu un medu.

3.Nolej no kabačiem iztecējušo sulu, sajauc ar marinādi un ieliek ledusskapī uz 2-3 stundām (bet vēl labāk uz nakti)

Lai labi garšo!

 

Autors: Dieviete.lv

 
Ko Tu par to saki?

Komentē

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2018

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?