Nepieciešams

150g sviesta
80g gaiši brūnā  cukura

225g kviešu miltu
1 tējk. cepamā pulvera
¼ tējk. smalkā sāls
200g tumšās šokolādes gabaliņu

80g baltā cukura
2 tējk. vaniļas cukura
1 liela izmēra ola

Pagatavošana

1. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem. Divas cepamās pannas izklāt ar cepampapīru vai sviestu.

2. Sviestu, abus cukurus un vaniļas cukuru sakuļ bļodā līdz izveidojas krēmīga masa. Pievieno olu un atkal samaisa, tad iesijā miltus, cepamo pulveri un sāli. Visu kārtīgi samaisa, beigās pievieno arī šokolādes gabaliņus.

3. Ar karoti uz pannas liek mīklas piciņas pietiekami lielā attālumā vienu no otras, jo cepumi cepšanas laikā nedaudz “izplūdīs”. Cep 7-10 minūtes, kamēr cepumu maliņas kļūst viegli zeltainas (vidū tiem joprojām jābūt mīkstiem). Atdzesē uz pannas. 

Autors: Dieviete.lv

 

 
Ko Tu par to saki?

Komentē

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?