Attēls: Instagram.com/cooking_mag

Gardi, ātri un vienkārši!

Sastāvdaļas:

  • 200 g kabaču
  • 100 g cieta siera
  • 3 ēdamkarotes miltu
  • Dilles – pēc garšas
  • 2 olas
  • Melnie pipari un sāls – pēc garšas

Pagatavošana:

1.Sieru sarīvē uz rupjas rīves, pievieno olas un sasmalcinātas dilles. Samaisa.

2.Pievieno izsijātus miltus. Samaisa.

3.Kabačus nomizo un sarīvē uz rupjas rīves. Nedaudz pasāla un atstāj uz 7-10 minūtēm, lai notek liekā sula. Tad sulu nospiež un kabačus pievieno pārējām mīklas sastāvdaļām.

4.Masu kārtīgi samaisa. Ja šķiet par šķidru, pievieno vēl miltus.

5.Liek mīklu uz pannas un cep pankūkas no abām pusēm, kamēr tās kļūst zeltainas. Gatavās pankūkas liek uz papīra dvieļa, lai atbrīvotos no liekās eļļas. Pasniedz karstas!

Labu apetīti!

 

Autors: Dieviete.lv

Atstāt komentāru

Esi pirmais, kas komentē!

avatar

Dieviete.lv,  noteikumi, [email protected] 2018

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?