Sastāvdaļas:
- Picas pamatne
- 2 cukini
- 1 sīpols
- 2 baklažāni
- 1 paprika
- 4 tomāti
- 300 g siera
- 200 g skābā krējuma
- 1 ēdamkarote eļļas
- 3 ēdamkarotes Vidusjūras garšvielu maisījuma
- 1 tējkarote kurkumas
Pagatavošana:
1.Gatavo mērci – sajauc skābo krējumu, eļļu, kurkumu, garšvielu maisījumu. Liek katlā un vāra 2-3 minūtes.
2.Apcep sasmalcinātu sīpolu, apcep gabaliņos sagrieztu cukini.
3.Atsevišķi apcep baklažānus.
3.Picas pamatni izcep cepeškrāsnī, tad apsmērē ar gatavo mērci, pa virsu liek cukini, sīpolus un baklažānus, apber ar sasmalcinātu papriku un aplej ar mērci. Liek cepeškrāsnī uz 5-7 minūtēm.
4.Atkal ņem picu ārā un liek virsū gredzenos sagrieztus tomātus. Aplej ar mērci un uzber sieru.
5.Cep cepeškrāsnī vēl pāris minūtes.
Lai labi garšo!
Autors: Dieviete.lv