Sastāvdaļas:

  • Picas pamatne
  • 2 cukini
  • 1 sīpols
  • 2 baklažāni
  • 1 paprika
  • 4 tomāti
  • 300 g siera
  • 200 g skābā krējuma
  • 1 ēdamkarote eļļas
  • 3 ēdamkarotes Vidusjūras garšvielu maisījuma
  • 1 tējkarote kurkumas

Pagatavošana:

1.Gatavo mērci – sajauc skābo krējumu, eļļu, kurkumu, garšvielu maisījumu. Liek katlā un vāra 2-3 minūtes.

2.Apcep sasmalcinātu sīpolu, apcep gabaliņos sagrieztu cukini.

3.Atsevišķi apcep baklažānus.

3.Picas pamatni izcep cepeškrāsnī, tad apsmērē ar gatavo mērci, pa virsu liek cukini, sīpolus un baklažānus, apber ar sasmalcinātu papriku un aplej ar mērci. Liek cepeškrāsnī uz 5-7 minūtēm.

4.Atkal ņem picu ārā un liek virsū gredzenos sagrieztus tomātus. Aplej ar mērci un uzber sieru.

5.Cep cepeškrāsnī vēl pāris minūtes.

Lai labi garšo!

 

Autors: Dieviete.lv

 
Ko Tu par to saki?

Komentē

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2018

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?