Sastāvdaļas:
- 2 mazi apelsīni
- 2 mazi greipfrūti
- 1 citrons
- 1 ēdamkarote medus
- 2 ēdamkarotes olīveļļas
- 4 gabali laša filejas
- 2 ēdamkarotes sīpolloku
- Sāls – pēc garšas
Pagatavošana:
1.Uzsilda cepeškrāsni līdz 200 grādiem.
2.Augļus nomizo, izņem sēklas, noņem iekšējās miziņas un mīkstumus liek atsevišķā traukā.
3.Sajauc kopā vienu glāzi no augļiem izspiestās sulas, 1 ēdamkaroti medus un 1 ēdamkaroti olīveļļas. Pievieno sasmalcinātus sīpollokus un pasāla. Kārtīgi samaisa.
4.Zivi nosusina, liek ar ādu uz leju pannā. Apsmērē ar sagatavoto mērci un cep 4-5 minūtes. Tad izņem no krāsns, pievieno citrusaugļu šķēlītes un cep vēl 5 minūtes.
Autors: Dieviete.lv