21 C
Rīga
sestdien, augusts 8, 2020

Recepte: Krāsnī cepts lasis citrusa glazūrā

 

Attēls: Instagram.com/instafood_ru

Sastāvdaļas:

  • 2 mazi apelsīni
  • 2 mazi greipfrūti
  • 1 citrons
  • 1 ēdamkarote medus
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • 4 gabali laša filejas
  • 2 ēdamkarotes sīpolloku
  • Sāls – pēc garšas

Pagatavošana:

1.Uzsilda cepeškrāsni līdz 200 grādiem.

2.Augļus nomizo, izņem sēklas, noņem iekšējās miziņas un mīkstumus liek atsevišķā traukā.

3.Sajauc kopā vienu glāzi no augļiem izspiestās sulas, 1 ēdamkaroti medus un 1 ēdamkaroti olīveļļas. Pievieno sasmalcinātus sīpollokus un pasāla. Kārtīgi samaisa.

4.Zivi nosusina, liek ar ādu uz leju pannā. Apsmērē ar sagatavoto mērci un cep 4-5 minūtes. Tad izņem no krāsns, pievieno citrusaugļu šķēlītes un cep vēl 5 minūtes.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your name here
Please enter your comment!